Gratis frakt fra 4700 kr

Med en bestillingsverdi på 4700 kr eller mer, vil vi levere lampene dine gratis! Ordrer som er plassert før 22.00 uur vil bli sendt samme dag.

30 dagers returrett

Noen ganger skjer det at du ikke er helt fornøyd med et produkt. Da kan du selvfølgelig returnere det. Vi tar gjerne hånd om det. Du kan returnere kjøpet ditt innen 30 dager etter levering.

LED tvunnet glødelampe MEGA globe E27 240V 4W dimbar

kr 645,00
this price may change in 4 days
Inkl. MVA

Gratis frakt fra kr 4 700

Trenger du hjelp?


Teamet våret er tilgjengelig 5 dager dager i uken.
Kan nås på

Hver uke kan våre priser endre seg på grunn av lager tilgjengelighet og forrige ukes salg. Prisene kan derfor økes eller senkes, men også forbli de samme som før. Dagen prisen blir satt igjen er angitt med antall dager spesifisert med prisen.


Den viste besparelsen er alltid basert på anbefalt pris. Denne anbefalte prisen (MSRP) er produsentens anbefalte detaljpris for produktet. Lampeoglys oppgir den anbefalte prisen som referansepris.

Detaljer

En lyspære som garantert vil gjøre armaturet ditt til et blikkfang! Denne mega-store lyspæren har en diameter på 20 cm! Den er 30 cm lang, passer i en E27-sokkel og fungerer med en vanlig dimmer. Takket være sin vakre, store runde form og den synlige, vridde glødetråden, er denne lyspæren en som fortjener å bli sett i armaturet ditt. De ekstra lange 'glødetrådene' gjør den umulig å skille fra en ekte glødelampe. Den gullfargede overflaten (goldline) gjør den til en vakker lyspære å se på. Spesielt laget for å skape den rette atmosfæren og også for å brenne i tusenvis av timer svært energieffektivt, med 200 lumen og 2100 Kelvin. Skru pæren inn i en armatur uten skjerm eller med en veldig stor skjerm, så blir lampen din umiddelbart et blikkfang!

Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Produktinformasjon 
Artikkelnummer02085
FatningE27
DimbarNei, dimmer er ikke inkludert
Totalt antall watt 4 watt
Totalt antall lumen200
Brennetid 15000
Kelvin2.100 K
Forsyningsspenning230
FilamentGedraaid
Generelt 
EAN08712879137337
MerkeCalex
Vekt0.4 kg
Sizes & Weight 
Generelle målDiameter 20 cm - høyde 30 cm
EmballasjemålHøyde 34,5 cm - lengde 23,5 cm - bredde 25,5 cm
Lyspære 
lyspærefargeAtmosfærisk belysning

Service & Returer

Service Service

Vi er her for deg for å skape mer plass for atmosfæren. Derfor får du 30 dagers betenkningstid ved ditt kjøp, alle våre produkter kommer med garanti, og vi er lett tilgjengelige 5 dager dager i uken.

Returer Returer

Hvis du ikke er fornøyd med bestillingen din, kan du sende den tilbake til oss. Du har 30 dagers på å returnere hele eller deler av besillingen din.

Du kan sende e-post til oss på [email protected].

  • Gratis frakt fra 4700 kr
  • 30 dagers returrett

Spørsmål om produkter

Ingen spørsmål ennå. Vær den første til å stille spørsmålet!