10% EKSTRA rabatt på alt* >

Gratis frakt fra 4700 kr

Med en bestillingsverdi på 4700 kr eller mer, vil vi levere lampene dine gratis! Ordrer som er plassert før 22.00 uur vil bli sendt samme dag.

30 dagers returrett

Noen ganger skjer det at du ikke er helt fornøyd med et produkt. Da kan du selvfølgelig returnere det. Vi tar gjerne hånd om det. Du kan returnere kjøpet ditt innen 30 dager etter levering.

Osram musetransformator 70VA

kr 305,00
this price may change in 2 days
Inkl. MVA

Gratis frakt fra kr 4 700

Trenger du hjelp?


Teamet våret er tilgjengelig 5 dager dager i uken.
Kan nås på

Hver uke kan våre priser endre seg på grunn av lager tilgjengelighet og forrige ukes salg. Prisene kan derfor økes eller senkes, men også forbli de samme som før. Dagen prisen blir satt igjen er angitt med antall dager spesifisert med prisen.


Den viste besparelsen er alltid basert på anbefalt pris. Denne anbefalte prisen (MSRP) er produsentens anbefalte detaljpris for produktet. Lampeoglys oppgir den anbefalte prisen som referansepris.

Detaljer

Osram-transformatoren er ekstremt kompakt, universelt dimbar og kan lett brukes i de vanskeligste installasjonene. Du bruker en transformator når du skal konvertere en høy vekselspenning, altså fra 230 Volt til 12 Volt. En transformator er det samme som en driver, men den styrer flere lamper samtidig. Osram musetransformator 70VA gir deg muligheten til å koble til 2 lamper (eller 4 lamper avhengig av ledningstverrsnittet som brukes). Denne elektroniske halogentransformatoren passer for 12V-lamper (lavspenning) fra 20W til maksimalt 70 Watt. Den kan dimmes med både en bakkantdimmer og en forkantdimmer.
Den har en høyde på 3,5 cm og en lengde på 11 cm.

Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Produktinformasjon 
Artikkelnummer23667
DimbarKan ikke dimmes
Generelt 
EAN04050300442310
MerkeOsram
Vekt0.1 kg
Sizes & Weight 
Generelle målHøyde 3,5 cm - lengde 11 cm - bredde 5 cm
EmballasjemålHøyde 11 cm - lengde 6 cm - bredde 3 cm
Technical Spec's 
Forsyningsspenning12V
Med ledning og stikkontaktNei, uten ledning og støpsel

Service & Returer

Service Service

Vi er her for deg for å skape mer plass for atmosfæren. Derfor får du 30 dagers betenkningstid ved ditt kjøp, alle våre produkter kommer med garanti, og vi er lett tilgjengelige 5 dager dager i uken.

Returer Returer

Hvis du ikke er fornøyd med bestillingen din, kan du sende den tilbake til oss. Du har 30 dagers på å returnere hele eller deler av besillingen din.

Du kan sende e-post til oss på [email protected].

  • Gratis frakt fra 4700 kr
  • 30 dagers returrett

Spørsmål om produkter

Ingen spørsmål ennå. Vær den første til å stille spørsmålet!