10% EKSTRA rabatt på alt* >

Gratis frakt fra 4700 kr

Med en bestillingsverdi på 4700 kr eller mer, vil vi levere lampene dine gratis! Ordrer som er plassert før 22.00 uur vil bli sendt samme dag.

30 dagers returrett

Noen ganger skjer det at du ikke er helt fornøyd med et produkt. Da kan du selvfølgelig returnere det. Vi tar gjerne hånd om det. Du kan returnere kjøpet ditt innen 30 dager etter levering.

Peha dekkramme 1-fold levende hvit

kr 74,95
this price is valid today only
Inkl. MVA

Gratis frakt fra kr 4 700

Trenger du hjelp?


Teamet våret er tilgjengelig 5 dager dager i uken.
Kan nås på

Hver uke kan våre priser endre seg på grunn av lager tilgjengelighet og forrige ukes salg. Prisene kan derfor økes eller senkes, men også forbli de samme som før. Dagen prisen blir satt igjen er angitt med antall dager spesifisert med prisen.


Den viste besparelsen er alltid basert på anbefalt pris. Denne anbefalte prisen (MSRP) er produsentens anbefalte detaljpris for produktet. Lampeoglys oppgir den anbefalte prisen som referansepris.

Detaljer

Fullfør hjemmet ditt med Peha dekkramme simple living white. Med sin tidløse design passer denne dekkrammen perfekt med enhver bryter. Merkevare ETH garanterer kvalitet og bærekraft. Med kompakte emballasjemål på 0,5 cm i høyden, 8,2 cm i lengden og 8,2 cm i bredden, er denne dekkrammen hendig og elegant. Oppgrader bryterne dine med det raffinerte utseendet til Pehas levende hvite dekselramme.

Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Produktinformasjon 
Artikkelnummer14833
DimbarNei, dimmer er ikke inkludert
Generelt 
EAN04010105201819
MerkeETH
Sizes & Weight 
EmballasjemålHøyde 0,5 cm - lengde 8,2 cm - bredde 8,2 cm

Service & Returer

Service Service

Vi er her for deg for å skape mer plass for atmosfæren. Derfor får du 30 dagers betenkningstid ved ditt kjøp, alle våre produkter kommer med garanti, og vi er lett tilgjengelige 5 dager dager i uken.

Returer Returer

Hvis du ikke er fornøyd med bestillingen din, kan du sende den tilbake til oss. Du har 30 dagers på å returnere hele eller deler av besillingen din.

Du kan sende e-post til oss på [email protected].

  • Gratis frakt fra 4700 kr
  • 30 dagers returrett

Spørsmål om produkter

Ingen spørsmål ennå. Vær den første til å stille spørsmålet!