10% EKSTRA rabatt på alt* >

Free Shipping from 4700 kr

Med en bestillingsverdi på 4700 kr eller mer, vil vi levere lampene dine gratis! Ordrer som er plassert før 22.00 uur vil bli sendt samme dag.

30 dagers returrett

Noen ganger skjer det at du ikke er helt fornøyd med et produkt. Da kan du selvfølgelig returnere det. Vi tar gjerne hånd om det. Du kan returnere kjøpet ditt innen 30 dager etter levering.

RGB GU10 lampe med fjernkontroll

kr 425,00
this price may change in 3 days
Inkl. MVA

Gratis frakt fra kr 4 700

Trenger du hjelp?


Teamet våret er tilgjengelig 5 dager dager i uken.
Kan nås på

Hver uke kan våre priser endre seg på grunn av lager tilgjengelighet og forrige ukes salg. Prisene kan derfor økes eller senkes, men også forbli de samme som før. Dagen prisen blir satt igjen er angitt med antall dager spesifisert med prisen.


Den viste rabatten beregnes alltid ut fra veiledende pris. Denne veiledende prisen er produsentens anbefalte detaljhandelspris for produktet.

Detaljer

RGB GU10-lampe kan byttes ut med hvilken som helst GU10-halogenlampe. Med dette spottet kan du forvandle rommet ditt til den rette atmosfæren når som helst, akkurat som med en Living Colours fra Philips, bare du kan bruke den på eksisterende spots og de er mye billigere.

Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Produktinformasjon 
Artikkelnummer45479
DimbarKan ikke dimmes
Generelt 
EAN08718881006760
MerkeQAZQA
Sizes & Weight 
Generelle målDiameter 5 cm - høyde 6,2 cm
EmballasjemålHøyde 10,2 cm - lengde 65 cm - bredde 65 cm
Technical Spec's 
Forsyningsspenning230

Service & Returer

Service Service

Vi er her for deg for å skape mer plass for atmosfæren. Derfor får du 30 dagers betenkningstid ved ditt kjøp, alle våre produkter kommer med garanti, og vi er lett tilgjengelige 5 dager dager i uken.

Returer Returer

Hvis du ikke er fornøyd med bestillingen din, kan du sende den tilbake til oss. Du har 30 dagers på å returnere hele eller deler av besillingen din.

Du kan sende e-post til oss på [email protected].

  • Gratis frakt fra 4700 kr
  • 30 dagers gratis retur

Spørsmål om produkter

Ingen spørsmål ennå. Vær den første til å stille spørsmålet!