10% EKSTRA rabatt på alt* >

Gratis frakt fra 4700 kr

Med en bestillingsverdi på 4700 kr eller mer, vil vi levere lampene dine gratis! Ordrer som er plassert før 22.00 uur vil bli sendt samme dag.

30 dagers returrett

Noen ganger skjer det at du ikke er helt fornøyd med et produkt. Da kan du selvfølgelig returnere det. Vi tar gjerne hånd om det. Du kan returnere kjøpet ditt innen 30 dager etter levering.

Sett med 3 E27 dimbare LED-glødelamper MEGA globe 2100 K

kr 1 995,00
this price is valid today only
Inkl. MVA

Gratis frakt fra kr 4 700

Trenger du hjelp?


Teamet våret er tilgjengelig 5 dager dager i uken.
Kan nås på

Hver uke kan våre priser endre seg på grunn av lager tilgjengelighet og forrige ukes salg. Prisene kan derfor økes eller senkes, men også forbli de samme som før. Dagen prisen blir satt igjen er angitt med antall dager spesifisert med prisen.


Den viste besparelsen er alltid basert på anbefalt pris. Denne anbefalte prisen (MSRP) er produsentens anbefalte detaljpris for produktet. Lampeoglys oppgir den anbefalte prisen som referansepris.

Detaljer

En lyskilde som helt sikkert vil gjøre armaturet ditt til et blikkfang! Denne megastore lyskilden har en diameter på 20 cm! Er 30 cm lang, passer i E27 beslag og fungerer på vanlig dimmer. Takket være den vakre store runde formen og den synlige glødetråden som går vridd, er denne lyskilden en som kan sees i armaturet ditt.
Ved å gjøre de ekstra lange "filamentene" umulig å skille fra den ekte lyspæren. Gullbelegget (gulllinje) gjør det til en vakker lyskilde å se. Spesiallaget for å skape den rette atmosfæren og også for å brenne svært energieffektivt i tusenvis av timer, med 200 lumen og 2100 Kelvin. Gjør lampen til en armatur uten skjerm eller med en veldig stor skjerm, og lampen din er umiddelbart et blikkfang! Nå enda billigere som et sett med 3!

Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Produktinformasjon 
Artikkelnummer02227
FatningE27
DimbarNei, dimmer er ikke inkludert
Totalt antall watt 4 watt
Totalt antall lumen200
Brennetid 15000
Kelvin2.100 K
Forsyningsspenning230
FilamentGedraaid
Generelt 
EAN08718881074424
MerkeCalex
Antall produkter i ett sett5
Vekt0.4 kg
Sizes & Weight 
Generelle målDiameter 20 cm - høyde 30 cm

Service & Returer

Service Service

Vi er her for deg for å skape mer plass for atmosfæren. Derfor får du 30 dagers betenkningstid ved ditt kjøp, alle våre produkter kommer med garanti, og vi er lett tilgjengelige 5 dager dager i uken.

Returer Returer

Hvis du ikke er fornøyd med bestillingen din, kan du sende den tilbake til oss. Du har 30 dagers på å returnere hele eller deler av besillingen din.

Du kan sende e-post til oss på [email protected].

  • Gratis frakt fra 4700 kr
  • 30 dagers returrett

Spørsmål om produkter

Ingen spørsmål ennå. Vær den første til å stille spørsmålet!