Gratis frakt fra 4700 kr

Med en bestillingsverdi på 4700 kr eller mer, vil vi levere lampene dine gratis! Ordrer som er plassert før 22.00 uur vil bli sendt samme dag.

30 dagers returrett

Noen ganger skjer det at du ikke er helt fornøyd med et produkt. Da kan du selvfølgelig returnere det. Vi tar gjerne hånd om det. Du kan returnere kjøpet ditt innen 30 dager etter levering.

Sett med 3 LED speilhode glødelamper 240V 4W 370lm klar 2700K

kr 2 895,00 kr 2 695,00
this price may change in 4 days
Inkl. MVA

Gratis frakt fra kr 4 700

Trenger du hjelp?


Teamet våret er tilgjengelig 5 dager dager i uken.
Kan nås på

Hver uke kan våre priser endre seg på grunn av lager tilgjengelighet og forrige ukes salg. Prisene kan derfor økes eller senkes, men også forbli de samme som før. Dagen prisen blir satt igjen er angitt med antall dager spesifisert med prisen.


Den viste besparelsen er alltid basert på anbefalt pris. Denne anbefalte prisen (MSRP) er produsentens anbefalte detaljpris for produktet. Lampeoglys oppgir den anbefalte prisen som referansepris.

Detaljer

Veldig fin lyskilde for alle som ønsker å gjøre en overraskende opptreden! Et tradisjonelt speil med toppmoderne LED-teknologi og vakre filamenter... Den perfekte kombinasjonen! På denne måten kan du skape en stemningsfull setting i hjemmet ditt på kort tid! Denne vakre LED-glødelampen har et kronspeil som lyset utstråles gjennom til baksiden og til siden. Med denne LED-glødelampen inkludert toppspeil gir det inntrykk av at lyset stråler bakover i stedet for fremover. Takket være toppspeilet gir LED-lyskilden en unik effekt i stuen eller spisestuen. Nå enda billigere som et sett med 3!

Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Produktinformasjon 
Artikkelnummer02181
FatningE27
DimbarKan ikke dimmes
Kelvin2.700 K - 0 K
Generelt 
EAN08718881073885
MerkeCalex
Vekt0.1 kg
Sizes & Weight 
Generelle målDiameter 6 cm - høyde 10,5 cm

Service & Returer

Service Service

Vi er her for deg for å skape mer plass for atmosfæren. Derfor får du 30 dagers betenkningstid ved ditt kjøp, alle våre produkter kommer med garanti, og vi er lett tilgjengelige 5 dager dager i uken.

Returer Returer

Hvis du ikke er fornøyd med bestillingen din, kan du sende den tilbake til oss. Du har 30 dagers på å returnere hele eller deler av besillingen din.

Du kan sende e-post til oss på [email protected].

  • Gratis frakt fra 4700 kr
  • 30 dagers returrett

Spørsmål om produkter

Ingen spørsmål ennå. Vær den første til å stille spørsmålet!