Gratis frakt fra 4700 kr

Med en bestillingsverdi på 4700 kr eller mer, vil vi levere lampene dine gratis! Ordrer som er plassert før 22.00 uur vil bli sendt samme dag.

30 dagers returrett

Noen ganger skjer det at du ikke er helt fornøyd med et produkt. Da kan du selvfølgelig returnere det. Vi tar gjerne hånd om det. Du kan returnere kjøpet ditt innen 30 dager etter levering.

Sett med 5 E27 LED-pærer 240V 7W 500lm A60 Smart Light

kr 11 900,00 kr 9 200,00
this price may change in 4 days
Inkl. MVA

Dette produktet kvalifiserer for gratis frakt

Trenger du hjelp?


Teamet våret er tilgjengelig 5 dager dager i uken.
Kan nås på

Hver uke kan våre priser endre seg på grunn av lager tilgjengelighet og forrige ukes salg. Prisene kan derfor økes eller senkes, men også forbli de samme som før. Dagen prisen blir satt igjen er angitt med antall dager spesifisert med prisen.


Den viste besparelsen er alltid basert på anbefalt pris. Denne anbefalte prisen (MSRP) er produsentens anbefalte detaljpris for produktet. Lampeoglys oppgir den anbefalte prisen som referansepris.

Detaljer

Denne LED-lampen er ikke bare en LED-lampe. Denne lampen er et 7 watt smart lys. Med denne lampen kan du velge flere RGB-farger for å bestemme den rette atmosfæren for rommet ditt. Lampen er enkel å betjene med smarttelefon, smartklokke og nettbrett. Både iOS og Android. Bare en bluetooth-tilkobling trenger å gjøres og hver lampe er individuelt justerbar. Fra varm hvit til romantisk rød, med denne LED-lampen bestemmer du den rette atmosfæren! Nå enda billigere i et sett med 5 lyskilder!

Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Produktinformasjon 
Artikkelnummer02075
FatningE27
DimbarKan ikke dimmes
Kelvin2.700 K - 0 K
Generelt 
EAN08718881065613
MerkeCalex
Sizes & Weight 
Generelle målDiameter 6 cm

Service & Returer

Service Service

Vi er her for deg for å skape mer plass for atmosfæren. Derfor får du 30 dagers betenkningstid ved ditt kjøp, alle våre produkter kommer med garanti, og vi er lett tilgjengelige 5 dager dager i uken.

Returer Returer

Hvis du ikke er fornøyd med bestillingen din, kan du sende den tilbake til oss. Du har 30 dagers på å returnere hele eller deler av besillingen din.

Du kan sende e-post til oss på [email protected].

  • Gratis frakt fra 4700 kr
  • 30 dagers returrett

Spørsmål om produkter

Ingen spørsmål ennå. Vær den første til å stille spørsmålet!