Vilkår – sosiale medier

KULT, flott å se at du deler en lampelysstemning med oss på sosiale medier! Vi kan helt sikkert inspirere andre med bildet ditt! Derfor vil vi gjerne bruke det. Men for å kunne gjøre det, trenger vi ditt samtykke. Vi vil svare under bildet ditt og spørre om vi kan bruke det, og hvis du synes det er greit, ville det være flott om du kunne svare med emnekaggen .

Hva er det du samtykker til?

Ettersom vi finner bildet ditt så inspirerende, vil vi gjerne dele det med våre tilhengere! Hvis du svarer på forespørselen vår, godtar du følgende:

 • Vi kan dele innholdet i alle våre sosiale mediekanaler. For eksempel: Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn og YouTube.
 • Vi kan også bruke innholdet i våre nettannonser, vårt e-post-nyhetsbrev og andre uttrykk på nettet.
 • Vi kan bruke innholdet på alle domener som kontrolleres av QLF. Rettighetene gis til alle enheter eller juridiske personer som er direkte eller indirekte tilknyttet Lampenlicht BV.
 • Vi kan bruke innholdet i våre medier utenfor internett, for eksempel i brosjyrer og på plakater.
 • Du frafaller alle krav på royalties eller andre honorarer for innholdet ditt eller arbeider som avledes fra det.
 • Du beholder dine personlige rettigheter. Nedenfor kan du lese mer om dine personlige rettigheter og hvordan du kan benytte dem.
 • Du gir oss en ikke-eksklusiv kommersiell rettighet til å distribuere og reprodusere innholdet gjennom våre tjenester eller tredjepartstjenester for kommersielle formål. Det er ingen restriksjoner eller begrensninger på dette.

Ikke samtykke/slette bilde?

Ønsker du ikke at vi skal bruke bildet ditt i våre kanaler? Da behøver du ikke gjøre noe. Hvis du ikke svarer med , vil vi ikke bruke bildet ditt. Har du allerede gitt tillatelse, men har nå skiftet mening og ikke ønsker at vi skal bruke bildet ditt mer? I så fall, må du sende en e-post til [email protected].

Benytte dine personlige rettigheter

Du har følgende personlige rettigheter:

 • Du kan be oss om å nevne navnet ditt (fornavn og/eller etternavn, eller profilnavnet ditt i sosiale medier).
 • Du kan be oss om å ikke modifisere innholdet ditt på noen måte (for eksempel ikke bruke filtre eller beskjære bildet).
 • Du kan be oss om å ikke bruke innholdet i visse (sosiale) mediekanaler eller plattformer du oppgir.
 • Du kan modifisere innholdet og be oss om å bruke den modifiserte versjonen.

Hvis du ønsker å benytte deg av én eller flere av dine personlige rettigheter, kan du sende en e-post til [email protected]. Vi vil deretter gjøre vårt beste til å etterkomme dine ønsker. Hvis vi ikke kan gjøre det, vil vi tolke forespørselen din som en tilbakekallelse av samtykket og informere deg deretter.

Beskyttelse av ditt privatliv og dine personopplysninger

Bildene dine kan anses som personopplysninger. Hvis du gir oss tillatelse til å bruke bildene dine på den måten vi ber om, er din tillatelse også det personvernjuridiske grunnlaget for å behandle bildene dine. Du kan til enhver tid trekke tilbake samtykket ditt ved å sende en e-post til [email protected]. Vi vil da slutte å dele dine bilder og fjerne dem fra våre sosiale medier og interne systemer. Tilbakekallelse av samtykket ditt gjelder kun fremtidig bruk av bildet, ikke tidligere bruk som allerede har funnet sted med ditt samtykke. Hvis, for eksempel, brosjyrer og plakater allerede er blitt trykket og distribuert, eller nyhetsbrev sendt, kan vi ikke reversere det.

Hvordan vi fortsetter å hegne om ditt personvern og beskytte dine personopplysninger, og hvilke rettigheter du har i så henseende, kan du lese om i vår personvern- og informasjonskapselerklæring.