Kommersiell belysning

Som bedriftskunde betaler du alltid den laveste prisen hos lampeoglys, med eksklusive rabatter. Vår QAZQA Professional-kolleksjon er også spesialtilpasset bedriftskunden. Denne belysningen er eksklusiv for bedriftskunder, i tillegg til at den er enkel å installere.Hvorfor bestille som bedriftskunde?

  • Alltid de laveste prisene! - Som bedriftskunde betaler du alltid den laveste prisen hos lampeoglys, med eksklusive rabatter. Hvis kampanjerabatten hos lampeoglys er høyere enn standardrabatten, legges det til en ekstra rabatt for å gi deg en god margin på hver bestilling.
  • Eksklusiv rabatt på QAZQA Professional-kolleksjonen - Denne produktlinjen er skreddersydd for behovene til våre forretningspartnere. For eksempel er installasjonsprosessen ekstra enkel og linjen består av et bredt utvalg av (innfelte) spotlights og skinnebelysning. QAZQA Professional faller utenfor de vanlige tilbudene på lampeoglys, men rabatten din som bedriftskunde gjelder fortsatt.

*Se forklaringen på vår lojalitetsbonus for bedriftskunder her!

 

 

 


Essensen av bedriftsbelysning

God forretningsbelysning er avgjørende for bedriftens image. Hos lampeoglys er vi klar over at hver sektor har ulike behov og at dette også påvirker valg av belysning. Det kan være kontorbygg, serveringssteder, profesjonell utendørsbelysning eller service- og kommersielle virksomheter. Vårt brede utvalg av produkter sikrer at belysningen vår er egnet for enhver type forretning. Fremmende for både funksjon og atmosfære.

 

Avhengig av romtypen (både dimensjonene, interiøret og stilen i rommet), er det viktig å ta en rekke ting i betraktning. Lysplanen er helt avgjørende. Plassering og antall lyspunkter er utgangspunktet for hvordan rommet brukes. For et arbeidsvennlig miljø er tilstrekkelig med lumen også viktig, mens i serveringsbransjen dreier det seg hovedsaklig om en innbydende atmosfære. Ved behov kan våre tekniske lyskonsulenter gi støtte til å utarbeide en belysningsplan og/eller velge kommersiell belysning.

 

Fokus på bærekraft

For både ansatte og kunder er bærekraft i økende grad en avgjørende faktor når det gjelder å velge en bestemt organisasjon. Belysning kan bidra til dette ved å fokusere på bærekraftig LED-belysning. Spesielt når en organisasjon fortsatt bruker halogen- eller glødepærer, er det fordeler å hente her. Dersom LED-belysning allerede er i bruk, kan smart-integrasjon velges for å redusere energiforbruket ytterligere. Disse lysene kan slås på og av automatisk, de kan fjernstyres og integreres med andre smarte enheter. Da kan all administrering sentraliseres.

 

QAZQA Professional

Vår QAZQA Professional-linje inkluderer et bredt utvalg av skinnebelysning samt innfelte og overflatemonterte spotlights. Perfekt for å legge til aksentbelysning eller for å jobbe kreativt med indirekte lys. Som bedriftskunde vil du motta eksklusive rabatter på QAZQA Professional-produkter!


  • Alltid de laveste prisene!
  • Eksklusive rabatter på QAZQA Professional