10% EKSTRA rabatt på alt* >

Free Shipping from 4700 kr

Med en bestillingsverdi på 4700 kr eller mer, vil vi levere lampene dine gratis! Ordrer som er plassert før 22.00 uur vil bli sendt samme dag.

30 dagers returrett

Noen ganger skjer det at du ikke er helt fornøyd med et produkt. Da kan du selvfølgelig returnere det. Vi tar gjerne hånd om det. Du kan returnere kjøpet ditt innen 30 dager etter levering.

Startsett med skrutrekker inkl. bits og strippetang

kr 179,00 kr 139,00
kr 40,00 Rabatt this promotion is valid today only
Inkl. MVA

Gratis frakt fra kr 4 700

Trenger du hjelp?


Teamet våret er tilgjengelig 5 dager dager i uken.
Kan nås på

Hver uke kan våre priser endre seg på grunn av lager tilgjengelighet og forrige ukes salg. Prisene kan derfor økes eller senkes, men også forbli de samme som før. Dagen prisen blir satt igjen er angitt med antall dager spesifisert med prisen.


Den viste rabatten beregnes alltid ut fra veiledende pris. Denne veiledende prisen er produsentens anbefalte detaljhandelspris for produktet.

upsell

Vi fant andre produkter du kanskje liker!

Detaljer

Planlegger du en flytting eller vil du begynne å gjøre strøjobber i ditt nåværende hjem? Da får du raskt dette startsettet hjem! I dette settet får du en spenningstester, strippetang og en skrutrekker. Med bitene i 32 forskjellige størrelser og former er du alltid på rett sted, og du kan enkelt velge riktig størrelse for skrutrekkeren din. Uansett hvilken jobb du skal gjøre, vil startpakken hjelpe deg på vei med en gang. Du kan henge opp belysningen på et øyeblikk!

Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Produktinformasjon 
Artikkelnummer105885
DimbarKan ikke dimmes
Generelt 
EAN08718881151033
MerkeQAZQA
BrukerveiledningLast ned PDF
Vekt0.3 kg
FasongRektangel
Color & Material 
MaterialeStål med Plast
Sizes & Weight 
Generelle målHøyde 5 cm - lengde 18 cm - bredde 8 cm
EmballasjemålHøyde 5 cm - lengde 18 cm - bredde 8 cm

Service & Returer

Service Service

Vi er her for deg for å skape mer plass for atmosfæren. Derfor får du 30 dagers betenkningstid ved ditt kjøp, alle våre produkter kommer med garanti, og vi er lett tilgjengelige 5 dager dager i uken.

Returer Returer

Hvis du ikke er fornøyd med bestillingen din, kan du sende den tilbake til oss. Du har 30 dagers på å returnere hele eller deler av besillingen din.

Du kan sende e-post til oss på [email protected].

  • Gratis frakt fra 4700 kr
  • 30 dagers gratis retur

Spørsmål om produkter

Ingen spørsmål ennå. Vær den første til å stille spørsmålet!